Personvernerklæring

Norwegian Fashion Center, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Når du bruker nettsiden eller er i kontakt med Norwegian Fashion Center vil behandlingsansvarlig behandle personopplysninger om deg. Her finner du informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Du kan kontakte behandlingsansvarlig på [email protected]. Vår adresse er Snarøyveien 30L, 1360 Fornebu.

1. Hva slags informasjon samler vi inn og hvorfor?

  1. Nyhetsbrev: Etter samtykke fra deg sender vi deg nyhetsbrev, for å gjøre dette må vi lagre e-postadressen din. Vi bruker MailChimp som leverandør og har databehandleravtale med MailChimp.
  2. Påmelding til arrangement: I forbindelse med påmelding til våre arrangement bruker vi Eventbrite. Her lagres e-post, navn og firma. Ved samtykke overføres denne informasjonen til MailChimp for utsendelse av nyhetsbrev.
  3. Besvare innkommende henvendelser: Når du sender en henvendelse til oss vil vi ta vare på de personopplysninger som følger henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å kunne gi tilfredsstillende svar og videre kommunikasjon.
  4. Nettsidene: På våre nettsider bruker vi informasjonskapsler. Du kan lese mer om informasjonskapslene som er i bruk på nettsidene lenger ned på denne siden. Vi samler ikke inn informasjon som kan identifisere deg som person.

2. Utlevering av personopplysninger til andre parter

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Norwegian Fashion Center bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

 • CloudWays: Server for nettsiden
 • Google: E-post, nettsideanalyse, skylagring
 • Eventbrite: Påmelding til arrangement
 • Facebook: Annonsering på Facebook
 • Miles To Go AS: IT-konsulenter
 • AskCody: Digitalt wayfinding-system

Det meste av data blir behandlet innenfor EU/EØS-området, unntaksvis behandles noe data i USA under EU-US Privacy Shield Framework.

3. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningen ble samlet inn for.

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger avtaleforholdet er oppfylt.

4. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på www.datatilsynet.no

For å ta i bruk dine rettigheter må du sende en e-post til [email protected] med emne «Personopplysninger». Vi svarer på din henvendelse så fort som mulig og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter ovenfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å sende en e-post til [email protected] med emne «Trekke samtykke».

5. Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider www.datatilsynet.no

6. Endringer

Hvis det skulle skje endringer av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på denne siden.

Informasjonskapsler

CookieFormålType informasjonBehandlingsansvarligDatabehandler
_gidForbedre nettsidene / AnalyseBrukes for å skille brukere fra hverandre.Norwegian Fashion CenterGoogle Analytics
_gat Forbedre nettsidene / AnalyseBrukes for å begrense forespørsler mot Google Analytics.Norwegian Fashion CenterGoogle Analytics
_galiForbedre nettsidene / AnalyseBrukes for å identifisere hvilke linker som klikkes dersom det er flere like linker på en side.Norwegian Fashion CenterGoogle Analytics
_gaForbedre nettsidene / AnalyseAnonymiserte data over hvordan nettsiden blir brukt.Norwegian Fashion CenterGoogle Analytics
__cfduidSikkerhetCookie kreves for å gi slippe deg gjennom brannmuren til Cloudflare. Mer informasjon hos CloudFlareNorwegian Fashion CenterCloudflare